Academie

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus worden er t/m 1 juni a.s. geen trainingen door de MEE Academie gegeven. Betrokkenen worden hierover per mail nader geïnformeerd. Met dank voor uw begrip.

Beleid MEE Academie inzake annuleringen van trainingen naar aanleiding van coronavirus:

Uitgangspunt de klant heeft geannuleerd: Gezien de uitzonderlijke situatie rondom het coronavirus hebben wij het besluit genomen om af te wijken van onze annuleringsvoorwaarden welke zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden. Annuleren kan in de periode tot en met 1 juni 2020 aangezien er speciale richtlijnen gelden rondom het coronavirus. Wel is de voorwaarde van kracht dat de geplande opdracht in samenspraak opnieuw gepland wordt en in 2020 volledig wordt afgerond. Indien niet aan deze voorwaarde kan worden voldaan zijn we genoodzaakt om alsnog onze annuleringsvoorwaarden te handhaven. Voor vragen kunt u terecht bij Sanna Elsendoorn, projectmanager Kennisdeling via e-mail opleidingen@meewestbrabant.nl

Uitgangspunt MEE heeft geannuleerd: Wij beroepen ons op overmacht gezien de uitzonderlijke situatie rondom het coronavirus. Wij zullen u binnen 10 dagen na de annulering schriftelijk informeren over hoe wij gezamenlijk tot het inplannen van nieuwe data kunnen komen om uw opdracht alsnog in 2020 uit te voeren.

_______________________________________________________

Als dé kennispartner op het gebied van leven en omgaan met een beperking heeft de MEE Academie zich geprofessionaliseerd in het verzorgen van een geaccrediteerd opleidingsaanbod voor professionals en vrijwilligers werkzaam binnen het sociaal domein, gemeenten, onderwijs en overige organisaties.

Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan deze professionals om hun dienstverlening aan mensen met een beperking te optimaliseren en te verbeteren. We doen dit door middel van trainingen, coaching, workshops en e-learning opleidingen op verschillende thema’s die u hieronder kunt bekijken. Ons gehele opleidingsaanbod bieden wij aan als open inschrijving of als een op maat gemaakt in-company traject.

MEE West-Brabant is geregistreerd bij het CRKBO en daarmee een erkend opleidingsinstituut. Onze opleidingen dragen een kwaliteitskeurmerk (accreditatie) van Registerplein, SKJ, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Kijk hier voor MEE Academie in beeld! Onze resultaten van afgelopen jaar geven u inzicht in dienstverlening en activiteiten.


 

Wil je toch liever een op maat gemaakte opleiding in-company die aansluit op jouw doelstellingen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen bij Sanna Elsendoorn 06 41 410 868.