Academie

Als dé kennispartner op het gebied van leven en omgaan met een beperking heeft de MEE Academie zich geprofessionaliseerd in het verzorgen van een geaccrediteerd opleidingsaanbod voor professionals en vrijwilligers werkzaam binnen het sociaal domein, gemeenten, onderwijs en overige organisaties.

Wij bieden praktijkgerichte opleidingen aan deze professionals om hun dienstverlening aan mensen met een beperking te optimaliseren en te verbeteren. We doen dit door middel van trainingen, coaching, workshops en e-learning opleidingen op verschillende thema’s die u hieronder kunt bekijken. Ons gehele opleidingsaanbod bieden wij aan als open inschrijving of als een op maat gemaakt in-company traject.

MEE West-Brabant is geregistreerd bij het CRKBO en daarmee een erkend opleidingsinstituut. Onze opleidingen dragen een kwaliteitskeurmerk (accreditatie) van Registerplein, SKJ, Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.

Kijk hier voor MEE Academie in beeld! Onze resultaten van afgelopen jaar geven u inzicht in dienstverlening en activiteiten.


 

Wil je toch liever een op maat gemaakte opleiding in-company die aansluit op jouw doelstellingen? Informeer naar de mogelijkheden en prijzen bij Sylvia van Schijndel via 088 0282711.