Autisme (ASS) - Open inschrijving

Ervaren, herkennen en optimaal weten omgaan met autisme

Het Autisme Opleidingsprogramma ‘Ervaren, herkennen en optimaal weten omgaan met autisme’ is een geaccrediteerd programma bestaande uit drie modules:
Module 1: Autisme Belevings Circuit
Module 2: Herkennen van en optimaal weten omgaan met autisme
Module 3: Autisme in de praktijk

De drie modules vormen samen het complete programma op het gebied van autisme. Module 3 kan ook ook los van modules 1 & 2 gevolgd worden. Voor een complete leerbeleving en optimaal resultaat, adviseren wij echter module 1, 2 en 3 aaneengesloten bij ons te volgen.

Investering

De investering bedraagt 198,- per deelnemer voor module 1 en 2 en 97,- per deelnemer voor module 3. Bij gelijktijdig afnemen van module 1, 2 en 3 hanteren we een totaalprijs van 285,- per deelnemer.

Voor wie?

Dit programma is voor iedereen die vanuit zijn beroep of vrijwilligerswerk te maken heeft met kinderen en/of volwassenen met autisme. Denk hierbij aan:

Professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn bij dienstverlenende landelijke en gemeentelijke overheden: zorg en welzijn, sociale wijkteams, schuldhulpverlening, uitkeringsinstantie en publieke zaken. Tevens is dit programma ook zeer geschikt wanneer men werkzaam is binnen het onderwijs, bij woningcorporaties, politie en justitie.

Accreditatie

Het complete opleidingsprogramma is geaccrediteerd bij SKJ voor jeugdzorgwerkers en bij Registerplein voor maatschappelijk werkers, sociaal agogen, GGZ agogen, cliëntondersteuners en sociaal juridische dienstverleners en levert 3 opleidingspunten per afgeronde module op. Wat een totaal maakt van 9 punten voor het gehele opleidingsprogramma.

Trainers

MEE West-Brabant werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde trainers die ruimschoots ervaring hebben opgedaan in de praktijk en met gecertificeerde ervaringsdeskundigen.

 

Data

Autisme Opleidingsprogramma op locatie

Dag 1  Ervaren, herkennen en optimaal weten omgaan met autisme (ASS 1&2)
06-04-2021 van 09:00 tot 17:00 uur – Inschrijven
11-10-2021 van 09:00 tot 17:00 uur – Inschrijven

Dag 2  Autisme in de praktijk (ASS3)
08-07-2021 van 09:00 tot 13:00 uur – Inschrijven

Locatie: MEE West-Brabant, ​Gebouw Tetrade II, ​
Stadionstraat 28  ​4815 NG  Breda

Wil je deelnemen aan dit programma? Schrijf je dan nu in! Je krijgt na aanmelding een ontvangstbevestiging.

Wil je liever een op maat gemaakte opleiding in-company die aansluit op jouw doelstellingen? Klik hier voor ons aanbod.