Ervaren, herkennen en optimaal weten omgaan met een licht verstandelijke beperking
Het LVB Opleidingsprogramma is een geaccrediteerd programma bestaande uit drie modules:
Module 1: LVB Belevings Circuit
Module 2: Herkennen van en optimaal weten omgaan met een licht verstandelijke beperking
Module 3: LVB in de praktijk

De drie modules vormen samen het complete programma op het gebied van een licht verstandelijke beperking. Alle  modules zijn tevens op zichzelf staande programma’s die ook los van elkaar kunnen worden uitgevoerd. Voor een complete leerbeleving en optimaal resultaat, adviseren wij module 1, 2 en 3 aaneengesloten af te nemen.

Voor wie?
Dit programma is voor iedereen die vanuit zijn beroep of vrijwilligerswerk te maken heeft met kinderen en/of volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Denk hierbij aan:

Professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn bij dienstverlenende landelijke en gemeentelijke overheden: zorg en welzijn, sociale wijkteams, schuldhulpverlening, uitkeringsinstantie en publieke zaken. Tevens is dit programma ook zeer geschikt wanneer men werkzaam is binnen het onderwijs, bij woningcorporaties, politie en justitie.

Accreditatie
Het complete opleidingsprogramma is geaccrediteerd bij SKJ voor jeugdzorgwerkers en bij Registerplein voor maatschappelijk werkers, sociaal agogen, GGZ agogen, cliëntondersteuners en sociaal juridische dienstverleners en levert 3 opleidingspunten per afgeronde module op. Wat een totaal maakt van 9 punten voor het gehele opleidingsprogramma.

Trainers
MEE West-Brabant werkt uitsluitend met ervaren en gecertificeerde trainers die ruimschoots ervaring hebben opgedaan in de praktijk.

Investering
De investering bedraagt 198,- voor module 1 en 2 per deelnemer en 97,- voor module 3 per deelnemer. Bij gelijktijdig afnemen van module 1, 2 en 3 hanteren we een totaalprijs van 285,- per deelnemer.

Data
05-10-2020   LVB1 & 2 Ervaren, herkennen en optimaal weten omgaan met een licht verstandelijke beperking  
15-10-2020   LVB3 in de praktijk

Tijd
09:00 tot 17:00 uur – LVB 1 & 2
09:00 tot 12:00 uur – LVB 3

Locatie
MEE West-Brabant, Heerbaan 100, 4817 NL Breda.

Deelnemen?
Wil je deelnemen aan dit programma? Schrijf je dan nu hier in!

Je krijgt na aanmelding een ontvangstbevestiging.

Wil je liever een op maat gemaakte opleiding in-company die aansluit op jouw doelstellingen? Klik hier voor ons aanbod.