LVB Belevingscircuit

Workshop:
Een praktische en doelgerichte workshop waarbij je door middel van verschillende opdrachten zelf de impact van een Licht Verstandelijke Beperking gaat ervaren.

Investering:
De investering bedraagt €129,- per deelnemer.

LVB Belevingscircuit
Data en Inschrijven

Het LVB Belevingscircuit geeft een inkijk in hoe mensen met een LVB de wereld kunnen ervaren. Tijdens de 3 uur durende workshop krijg je korte opdrachten die de belevings- en gevoelswereld van iemand met LVB kan symboliseren.

In-company maatwerktrajecten
Het is ook mogelijk om deze training in-company te volgen. Wil je weten hoe deze training voor jouw organisatie op maat gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op via opleidingen@meewestbrabant.nl of bel 088 0282750.

Naast ons aanbod van interactieve trainingen is MEE Academie ook sparringpartner. We denken graag mee over de organisatie en mogelijkheden rondom leren en ontwikkelen in organisaties. Mee Academie kan bijvoorbeeld ook voorzien in casuïstiekbesprekingen en reflectiemodules. We gaan hierbij uit van maatwerk en investeren in een waardevolle samenwerking.

Ervaring van een deelnemer: “Mijn deelname aan het LVB Belevingscircuit was een eyeopener. De oefeningen geven inzicht in het eigen handelen. De toelichting van de ervaringsdeskundige is van grote toegevoegde waarde.”