Training: Moeilijke dingen makkelijk maken

Training:
Een training van één dagdeel waarbij je leert hoe je in je communicatie meer aansluiting vindt bij de ander. Je leert je bewustwording en vaardigheden rondom taal en jouw eigen taalgebruik te vergroten.

Investering:
De investering bedraagt € 115,00 per deelnemer.

Training: Moeilijke dingen makkelijk maken
Data en Inschrijven

Moeilijke dingen makkelijke maken

Je legt iets uit, maar je hebt het idee dat degene tegenover je het niet begrijpt. Hoe kan dit, je had het toch duidelijk uitgelegd? Ben jij je bewust dat veel communicatie voor een groot gedeelte van de bevolking onbegrijpelijk is?

Training 
Deze training richt zich op het vergroten van bewustwording en vaardigheden rondom taal en jouw taalgebruik. Je leert om concrete en eenvoudige woorden te gebruiken. Je leert korte zinnen te maken. En je leert rustig te praten en pauzes in te lassen. Dit doe je met verschillende oefeningen: op papier en door te doen.

Voor wie?
Deze training is interessant voor alle professionals en vrijwilligers die beroepsmatig in contact komen met mensen (met een beperking) en die meer aansluiting zoeken in de communicatie met de ander.

Resultaat
Na het volgen van deze training;

  • Weet jij welke verschillende taalniveaus er zijn.
  • Ben jij in staat te signaleren op welk taalniveau iemand functioneert.
  • Begrijp jij het belang van het aanpassen van de communicatie.
  • Weet jij wat verwerkingssnelheid inhoudt.
  • Ben jij in staat je schriftelijke en verbale communicatie aan te passen.

Locatie: MEE West-Brabant, ​Gebouw Tetrade II,
​Stadionstraat 28 ​4815 NG  Breda

In-company
Het is ook mogelijk om deze training in-company te volgen. Wil je weten hoe dit programma voor jouw organisatie op maat gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op via opleidingen@meewestbrabant.nl of bel 088 0282750.