Verdiepingsmodule Autisme

In deze module staat het maken van de vertaalslag naar jouw dagelijkse praktijk centraal. We bieden nieuwe theorie aan over de verschillen tussen mannen en vrouwen met autisme, kenmerken per leeftijdscategorie en zoomen nader in op over- en onderprikkeling. Maar vooral gaan we oefenen met diverse tools die je kan toepassen in je ondersteuning bij mensen met autisme zoals concreet communiceren, herkaderen, emotieregulatie en nog veel meer.

Onze ervaringsdeskundige is de gehele training aanwezig om naast de theorie en vaardigheden ook vanuit zijn/ haar perspectief zaken te belichten.
Kortom een actief programma waarbij jij je rugzak kunt vullen met diverse tools die je direct kunt gebruiken in de dagelijkse praktijk.

Voor wie?
Deze training is voor iedereen die vanuit zijn beroep of vrijwilligerswerk te maken heeft met kinderen en/of volwassenen met autisme. Om deze module te volgen is het noodzakelijk dat je eerst de training Autisme; erkennen, herkennen en omgaan met autisme hebt gevolgd.

 

Trainingsdagen:
Donderdag 9 juni 2022

Tijd: van 09:30 uur tot 12:30 uur

Investering
De investering bedraagt €97,- per deelnemer.

Aanmelden: Inschrijfformulier 9 juni 2022

Locatie: MEE West-Brabant, ​Gebouw Tetrade II, ​
Stadionstraat 28  ​4815 NG  Breda

Accreditatie
Deze training is geaccrediteerd bij SKJ en bij Registerplein en levert 3 opleidingspunten op.

Schrijf je nu in! Je krijgt na aanmelding een ontvangstbevestiging.

 

In-company
Het is ook mogelijk om deze training in-company te volgen. Wil je weten hoe dit programma voor jouw organisatie op maat gemaakt kan worden? Neem dan contact met ons op via opleidingen@meewestbrabant.nl of bel 088 0282750.