Geldzorgen? Durf advies te vragen

Steeds meer mensen hebben geldzorgen. Ook in Roosendaal. Blijf niet rondlopen met jouw geldzorgen, maar trek op tijd aan de bel. Vraag advies aan de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal. Inwonersondersteuning Roosendaal is een samenwerking tussen MEE West-Brabant en WijZijn Traverse Groep. Lees meer hoe onze medewerkers jou op weg kunnen helpen.

De duurder wordende boodschappen en de hoge energie- en gasprijzen hakken erin. Sommigen kunnen de vaste lasten niet meer betalen en bouwen een schuld op. Blijf niet rondlopen met geldzorgen, maar deel ze met een medewerker van Inwonersondersteuning Roosendaal.

De medewerker brengt jouw financiële situatie in kaart en gaat samen met jou op zoek naar passende hulp. Bijvoorbeeld hulp bij administratie, budgetteren of geld besparen. Bovendien zijn er veel regelingen en toeslagen om jouw geldzorgen aan te pakken. De medewerkers kunnen je helpen bij het aanvragen van deze regelingen en toeslagen.

Campagne 14 november t/m 4 december

Inwonersondersteuning Roosendaal heeft een campagne gelanceerd, gericht op geldzorgen. Van 14 november t/m 4 december 2022 zie je door heel Roosendaal diverse campagne-uitingen. Ook wordt er online aandacht geschonken aan de campagne. Op de website van Inwonersondersteuning Roosendaal lees je meer: https://inwonersondersteuningroosendaal.nl/geldzorgen/

Meer informatie?

Wil je meer weten over de campagne? Neem contact op met de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal via telefoonnummer 0165 750050 of e-mailadres contact@ioroosendaal.nl.