Cliëntondersteuning in Gemeente Woensdrecht

Vragen over hulp of zorg? Onze cliëntondersteuners helpen je op weg

Heb je ondersteuning nodig of vind je het ingewikkeld om zorg aan te vragen? Een cliëntondersteuner van MEE West-Brabant staat naast je en helpt je als je hulpvragen hebt die je moeilijk kunt overzien. Zo gaat de cliëntondersteuner met jou mee als je een lastig gesprek hebt met een zorgorganisatie, het UWV of de gemeente. De ondersteuning is gratis en je hebt er geen verwijsbrief voor nodig.

Regelingen aanvragen

Henry uit Woensdrecht vindt het lastig een baan te vinden. Hij belt naar MEE West-Brabant en cliëntondersteuner Liselotte helpt hem. Liselotte: “Henry kan gebruikmaken van verschillende regelingen, waaronder een jobcoach. Dit is iemand die hem op het werk uitleg geeft. Ik help Henry bij de aanvragen. Ook ga ik met hem mee naar een afspraak met het UWV. Na een paar maanden heeft Henry een leuke baan gevonden. Hierbij krijgt hij begeleiding van een jobcoach!”. Lees het volledige verhaal hier. 

Neem contact met ons op

Heb je ook een vraag? MEE West-Brabant is alle werkdagen te bereiken op 076 522 3090 en info@meewestbrabant.nl. Onze cliëntondersteuners zoeken samen met jou naar een goede oplossing. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe cliëntondersteuning in Gemeente Woensdrecht werkt.

Klik op de afbeelding om de video te bekijken (via YouTube).