Inwonersondersteuning Roosendaal bij ZuidWest TV

Meike Rijpstra, cliëntondersteuner bij MEE West-Brabant én Inwonersondersteuning Roosendaal, is geïnterviewd door ZuidWest TV. In het seniorenprogramma Cocktail vertelt Meike over Inwonersondersteuning Roosendaal. Met welke vragen kun je bij Inwonersondersteuning Roosendaal terecht? Hoe helpen de medewerkers je verder? Het interview is op 17 januari 2023 uitgezonden. Bekijk het fragment in de video hieronder!

Woon je in Roosendaal en heb je een vraag over zorg en welzijn? Neem contact op met Inwonersondersteuning Roosendaal! Bel naar 0165 750050 of mail naar contact@ioroosendaal.nl. Of neem een kijkje op de website van Inwonersondersteuning Roosendaal.

Over Inwonersondersteuning Roosendaal

Inwonersondersteuning Roosendaal is een samenwerking tussen MEE West-Brabant en WijZijn Roosendaal. We bieden in opdracht van de gemeente ondersteuning aan alle inwoners (18+) uit gemeente Roosendaal. Onze hulp is gratis en je hebt er geen verwijsbrief voor nodig. Het is fijn om te praten met iemand die je begrijpt en die je helpt je situatie te verbeteren.

Klik op de afbeelding om het interview te bekijken (via YouTube).