MEE West-Brabant in gemeente Roosendaal

Gewoon meedoen, ook als je een beperking hebt. Soms heb je daar hulp of ondersteuning bij nodig. Je kunt een cliëntondersteuner van MEE West-Brabant vragen om met je mee te denken. In de gemeente Roosendaal biedt MEE West-Brabant cliëntondersteuning. Dit doen we vanuit het samenwerkingsverband Inwonersondersteuning Roosendaal.

Samenwerking in Inwonersondersteuning Roosendaal

MEE West-Brabant werkt in de gemeente Roosendaal samen met WijZijn in Inwonersondersteuning Roosendaal. Dit is in Roosendaal dé toegang voor alle Roosendaalse inwoners van 16 jaar en ouder, waar zij met hun hulpvragen terecht kunnen. De professionals bieden ondersteuning op alle levensgebieden, zoals werk & meedoen, gezin & relaties, zelfstandig wonen & leven en geldzaken & regelgeving.

De professionals werken vanuit vijf gebiedsnetwerken en ze werken nauw samen met onder andere zorgaanbieders, vrijwilligers, politie, woningcoöperaties, jeugdprofessionals.

Lees meer op de website van Inwonersondersteuning Roosendaal.

Samenwerking in Mantelzorg Roosendaal

Mantelzorg Roosendaal, onderdeel van Inwonersondersteuning Roosendaal, is er voor alle mantelzorgers in de gemeente Roosendaal. Oud én jong. De mantelzorgconsulenten van MEE West-Brabant en WijZijn werken samen in Mantelzorg Roosendaal. Zij geven mantelzorgers advies en ondersteuning.

Daarnaast kunnen mantelzorgers meedoen aan allerlei ontspannende en sociale activiteiten van Mantelzorg Roosendaal. Bovendien zijn er informatieve bijeenkomsten over onderwerpen die mantelzorgers kunnen helpen bij hun mantelzorgtaken.

Lees meer op de website van Mantelzorg Roosendaal.

Samenwerking in Welzijn op Recept Roosendaal

In de gemeente Roosendaal bieden we, vanuit Inwonersondersteuning Roosendaal, aan bijna alle huisartsenpraktijken Welzijn op Recept. Dit is een alternatief om mensen met klachten zonder medische oorzaak, eenvoudig en laagdrempelig te verwijzen naar een welzijnscoach. Dat kunnen klachten zijn rondom onderliggende psychosociale problematiek, zoals eenzaamheid, relatieproblemen, zorgen om schulden en mantelzorgtaken.

Bezoek een MEE-cliëntondersteuner

Onze locaties

Parrotia
Markt 54G
4701 PH Roosendaal
Wijkhuis de Wieken
Gezellelaan 45
4707 CC Roosendaal
Huis van de Westrand
St. Lucasplein 3
4703 HX Roosendaal
Wijkcentrum ’t Dijksteeke
Dijkcentrum 191
4706 LB Roosendaal
Gezondheidsplein Kalsdonk
Heilig Hartplein 38
4702 RE Roosendaal
Ontmoetingscentrum De Broedplaats
Abeliadonk 86
4707 EZ Roosendaal
Dorpshuis de Spil
Plantagebaan 223
4725 AC Wouwse Plantage
De Schalm
Herelsestraat 100
4726 AH Heerle/Moerstraten
De Geerhoek
Kloosterstraat 19b
4724 EE Wouw
Dorpshuis Nisipa
Bergsebaan 8
4709 AN Nispen

Contact MEE West-Brabant

Het Regionaal Service Punt van MEE West-Brabant is elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Meldpunt Crisiszorg

Heb je te maken met een noodsituatie, bel naar Meldpunt Crisiszorg West-Brabant. Dit is dag en nacht bereikbaar.