Onze dienstverlening

MEE West-Brabant is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We bieden ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problematiek. Ook ondersteunen wij ouderen met een indicatie voor langdurige zorg (Wlz). Wij pakken uw vragen in samenhang met elkaar op. We helpen bij het vinden en behouden van een passende werkplek, woonplek, school of vrijetijdsbesteding. Soms kan een vraag direct beantwoord worden, telefonisch bijvoorbeeld. Mocht er net iets meer nodig zijn dan komt een cliëntondersteuner graag bij u thuis of regelen we een gesprek in de wijk.

Door onze unieke MEE-methode herkennen we de vraag achter de vraag en kijken we naar wat echt nodig is om zelf verder te komen. Samen kijken we wat je wilt bereiken, hoe je daar kunt komen, wat je daarvoor nodig hebt en wie je daarbij kunnen helpen. Afhankelijk van de vraag, schakelen we het netwerk van mensen om iemand heen in en versterken deze waar nodig. Misschien kan een cursus ook net dat zetje geven om te komen waar je wilt zijn. We wijzen de weg naar (informele) zorg als dat nodig is. Ook familie, vrienden, mantelzorgers, vrijwilligers of andere betrokkenen kunnen bij ons terecht met al hun vragen.

8,4 Uw mening, onze trots

Tevredenheidsonderzoek cliënten MEE West-Brabant 2020

MEE West-Brabant hecht veel waarde aan klanttevredenheid en een optimale klantrelatie. Elke 2 jaar laten we een cliënttevredenheidsonderzoek uitvoeren. De algemene beoordeling van het onderzoek uit oktober 2020 laat het volgende zien.

  • De totale tevredenheidsscore is een 8.4
  • Dienstverlening en ondersteuning door consulenten 8.7

Uiteraard hele mooi scores. Echter het resultaat waar MEE West-Brabant in het bijzonder trots op is, is dat cliënten hun eigen situatie beter beoordelen na ondersteuning door MEE. Door deze specifieke toegevoegde waarde weten mensen beter hoe te participeren, regie te nemen en te houden!

Bekijk hier alle scores.