Nanny Huismans

Nanny Huismans
Lid van de Raad van Toezicht

Lid van de Raad van Toezicht
Sinds 1 januari 2017 maak ik met trots deel uit van de Raad van Toezicht, met aandacht voor participatie, sociale innovatie en welzijn. Na een opleiding gevolgd te hebben tot toezichthouder viel mijn oog op deze mooie organisatie. MEE die zich inzet om iedereen mee te laten doen, ook voor mensen waarbij dat niet vanzelfsprekend is. SPRING die samen met gemeenten passende hulp bieden voor kind en gezin, zodat er minder specialistische zorg nodig is. Daar draag ik graag aan bij!

Beroep
Naast mijn rol als toezichthouder heb ik diverse bestuurlijke functies in het sociaal domein vervult. Op dit moment ben ik directeur-bestuurder van Care Plus Stichting in Roggel. Dit is een zorgorganisatie die Beschermd Wonen en begeleiding thuis biedt voor mensen met een psychische kwetsbaarheid en/of een licht verstandelijke beperking.

Ik wil graag bijdragen aan een betere samenleving en zet me graag in om mensen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven te laten voeren. Dit kan door de kracht in henzelf en soms ook met hulp van de mensen en organisatie om hen heen. Mijn affiniteit ligt daarnaast bij (technologische) innovatie en het ontwikkelen van organisaties. Vanuit mijn ervaring en interesses wil ik graag een waardevolle bijdrage leveren aan NMO.

Nevenfunctie(s)
Leadership team – SingularityU Chapter Eindhoven.
Impact maken door technologie en innovatie verbinden met lokale duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s

Persoonlijke gegevens & bereikbaarheid

  • Geboren 22 september 1980
  • In mijn vrije tijd reis ik graag, waardoor ik al veel unieke dingen heb gezien. Van interessante steden tot de mooiste natuur en geïnspireerd door ontmoetingen met bijzondere mensen en hun verhalen. Tijdens mijn reizen duik ik graag en sta ik altijd open om actieve sporten uit te proberen zoals (kite)surfen of paragliden.
  • nhuismans@hotmail.com