Rob Boerman

Rob Boerman

Voorzitter van de Raad van Toezicht

Sinds 1 juli 2021 ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht, nadat ik twee jaar lid ben geweest. Ik draag graag bij aan de verdere ontwikkeling van MEE West-Brabant en van Spring. Aansluiting op werk, onderwijs, welzijn of andere vormen van zorg vind ik een belangrijke voorwaarde voor de inzet van beide organisaties om een goede bijdrage te kunnen leveren aan een samenleving waarin ieder mens erbij kan horen. Als voorzitter ben ik goed op de hoogte van de ontwikkelingen bij NMO, MEE West-Brabant, Spring Jeugdprofessionals en Spring Jeugdhulp en sta ik in nauw contact met de bestuurder van NMO.

Beroep
Sinds 2013 werk ik als bestuurder van de Katholieke Scholenstichting Fectio. Fectio is een stichting voor basisonderwijs met 12 basisscholen in Houten en Bunnik.

Nevenfunctie
Voorzitter van het bestuur van Beumer & Drost. Dit toneelgezelschap brengt al 20 jaar lang authentiek, beeldend familietheater in de Nederland en Vlaanderen. Ieder jaar verzorgen zij zeker 140 voorstellingen in schouwburgen, theaters en op bijzondere locaties. Ook scholen en festivals boeken voorstellingen.

Persoonlijke gegevens en bereikbaarheid

  • Geboren 16 oktober 1957
  • Gehuwd, twee dochters en twee kleinkinderen
  • Woonachtig in Almkerk
  • rob.boerman@outlook.com