Stagelopen en zelfstandig aan de slag?
Dat kan bij MEE West-Brabant!

Versterk het Studententeam MEE West-Brabant in Roosendaal.

MEE West-Brabant als werkgever zet in op zelforganiserend zijn, eigen verantwoordelijkheid nemen én dragen en talenten benutten. Als student in ons studententeam kun je leren en werken als een echte professional. Dat vraagt wat, maar brengt je bovendien een nieuwe waardevolle ervaring.

MEE West-Brabant heeft plaats voor drie studenten in Roosendaal (Social Work, voltijd, derdejaars). Het betreft een praktijkstage voor het schooljaar vanaf februari 2024-2025.

Wat doet MEE West-Brabant precies?
MEE West-Brabant ondersteunt inwoners uit West-Brabant in alle levensfasen en op alle levensgebieden. Denk aan leren en werken, samenleven en wonen, persoonlijke ontwikkeling, geldzaken en regelgeving. MEE West-Brabant neemt drempels weg die meedoen in de weg kunnen staan. Wij doen dit door het inzetten en delen van onze kennis en expertise aan professionals, mensen met een beperking en hun omgeving. Maatschappelijke bewustwording speelt hier in een bredere opzet een belangrijke rol in.

Dit ga jij doen!
In Roosendaal is MEE West-Brabant partner in Inwonersondersteuning Roosendaal. Dit houdt in dat je zowel deelneemt aan een studententeam (de studenten op ons regiokantoor in Breda die vanaf september 2023 bij ons starten), als functioneert in een gebiedsnetwerk binnen Roosendaal. Zo kom je in aanraking met een zeer brede doelgroep, een grote diversiteit aan hulpvragen en leer je samenwerken met alle organisaties in het maatschappelijk werkveld.

We zoeken jou
Ben jij …

  • een multitasker?
  • een netwerker?
  • veerkrachtig?
  • zelfstandig?
  • in het bezit van een helicopterview?

Solliciteer dan snel op deze leuke stage!

Heb je interesse?

We ontvangen jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag via vacature@meewestbrabant.nl. Beschrijf in de brief wat jouw motivatie, jouw kwaliteiten en jouw leerpunten zijn en waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor een stage bij het Studententeam MEE West-Brabant. In deze video vertellen onze huidige studenten wat je kunt verwachten tijdens de stage.

In deze video vertellen onze huidige studenten wat je kunt verwachten tijdens de stage: