Kennispartner voor leven met een beperking

Soms helpt extra informatie, ruggespraak of andere kennis om jouw cliënt, medewerker of leerling verder te helpen. Daar kun je als professional uiteraard MEE-cliëntondersteuners voor raadplegen. Al onze cliëntondersteuners zijn MEE Proof en dus kennispartner bij leven met een beperking. 

Waar staat MEE Proof voor?
Daar waar professionals werken, is dit onlosmakelijk verbonden met leren en ontwikkelen. Ons werkveld in het sociaal domein is continu in beweging en MEE professionals zijn dat ook. De manier waarop wij leren, sluit hierop aan, is flexibel zijn en verbonden aan de dagelijkse werkzaamheden. Door werken en leren steeds actief te koppelen ontstaat vakmanschap. Dat houden we graag op peil via het MEE Leerhuis. Zo blijven we expert op leven met een beperking.

Ook kun je trainingen volgen om zelf expertise op te doen die je nodig hebt in jouw werkveld. Of een beeldvormend onderzoek laten uitvoeren.

Kortom we delen graag onze kennis en ervaring. Kijk hieronder op welke manieren dat kan. Wil je iemand persoonlijk spreken, bel dan 076 5223090.