Voor inwoners & cliënten

De cliëntondersteuners van MEE West-Brabant hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen van mensen met een beperking. Zij begrijpen waar je tegenaan kunt lopen. Of het nu gaat om opvoeding, relaties, werk, wonen, geldzaken of regelgeving. MEE biedt je ondersteuning op maat.

Cliëntondersteuning

Hulp van een cliëntondersteuner

Gewoon meedoen, ook als je een beperking hebt. Soms heb je daar hulp of ondersteuning bij nodig. Je kunt een cliëntondersteuner van MEE West-Brabant vragen om met je mee te denken. Hoe klein of groot jouw vraag ook is.

Onafhankelijke cliëntondersteuning

De cliëntondersteuner staat naast je

Vind je het lastig om zorg of ondersteuning aan te vragen? De cliëntondersteuner van MEE West-Brabant kent de wet- en regelgeving en weet de weg in het lokale en regionale netwerk van zorg en welzijn. De cliëntondersteuner staat naast je en helpt je bij gesprekken met zorgorganisaties of de gemeente.

Dit doet MEE ook

Extra diensten en activiteiten

Naast onze inzet in sociale wijk- en dorpsteams, kun je bij MEE West-Brabant ook terecht voor aanvullende diensten en activiteiten, zoals Magazijn076, Welzijn op Recept, Integrale Vroeghulp en het Wlz-spreekuur. Lees meer informatie over wat MEE nog meer doet.

Contact MEE West-Brabant

Het Regionaal Service Punt van MEE West-Brabant is elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Meldpunt Crisiszorg

Heb je te maken met een noodsituatie, bel naar Meldpunt Crisiszorg West-Brabant. Dit is dag en nacht bereikbaar.