Voor professionals

MEE West-Brabant is er voor alle professionals in het sociaal domein die willen werken aan hun professionele ontwikkeling. We richten ons op leren & ontwikkelen rondom leven met een beperking. Dat kan door trainingen te volgen bij de MEE Academie, maar ook door MEE-professionals te raadplegen met een vakinhoudelijke vraag. Kennis delen, daar geloven wij in.

MEE Academie

MEE Academie: opleidingen voor professionals

Bij de MEE Academie volg je ervaringsgerichte en interactieve trainingen over het afstemmen van communicatie op iemand met een niet-zichtbare beperking, zoals autisme, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), licht verstandelijke beperking (LVB) en laaggeletterdheid. Bekijk ons trainingsaanbod en schrijf je in!

MEE als kennispartner

Kennis delen met andere professionals

Soms helpt extra informatie, ruggespraak of andere kennis om jouw cliënt, medewerker of leerling verder te helpen. Daar kun je als professional uiteraard MEE-cliëntondersteuners voor raadplegen.

Dit doet MEE ook

Toekomstcoaching, Lifecoaching en diagnostisch onderzoek

Bij MEE West-Brabant kun je ook terecht voor aanvullende diensten en activiteiten, zoals Toekomstcoaching, Lifecoaching en diagnostisch onderzoek. Lees meer informatie over wat MEE nog meer doet.

Contact met de MEE Academie

De MEE Academie is elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg de MEE Academie