Webinar 'Autisme in de werksituatie'

Op deze krappe arbeidsmarkt is het met een lampje zoeken naar nieuwe medewerkers. En toch zijn er nog steeds mensen, waarvoor het niet lukt om aan het werk te komen. Ook niet met de juiste competentie en opleiding.

Denk bijvoorbeeld aan mensen met autisme. Het begint al bij de gangbare sollicitatieprocedures, waarbij kandidaten met autisme vaak onvoldoende uit de verf kunnen komen.

Hoe zorg je voor een toegankelijke sollicitatie? Wat is nodig om ook voor deze medewerkers een aantrekkelijke werkgever te zijn? En nog belangrijker: hoe help je ze hun talenten optimaal te benutten?

In het MEE Academie webinar op 30 november gaan we daarover in gesprek met experts en ervaringsdeskundigen. Je krijgt daarbij tips, die je meteen kunt toepassen in de dagelijkse werksituatie.

Voor wie
Dit interactieve webinar is interessant voor professionals in recruitment en HR van organisaties, die inzetten op inclusie. En voor managers en medewerkers, die in hun werk te maken hebben met mensen met autisme.

Wanneer
Donderdag 30 november van 16:00 – 17:00 uur.

Aanmelden
Je kunt je kosteloos aanmelden via onderstaande link.

Ja, ik schrijf me in voor het webinar

Kun je er niet bij zijn?
Geen probleem! Schrijf je in voor het webinar en je ontvangt achteraf automatisch de link naar de opname van het webinar.