MEE als stageplek

Een leerzame stage met diversiteit, leuke collega’s en vrijheid. Zo omschrijven studenten hun stageperiode bij MEE West-Brabant. Je krijgt al snel je eigen caseload en gaat zelfstandig aan de slag. Uiteraard kun je rekenen op begeleiding en ondersteuning van je team.

Stage bij MEE West-Brabant

Een betekenisvolle stage

Je krijgt de regie over je eigen leerproces. En je krijgt de vrijheid om te ontdekken wat bij jou past. De afwisseling in werkzaamheden en casussen en de verschillende doelgroepen waar je mee werkt, maken je stage breed en divers. Veel breder en onderscheidend dan voorafgaand vaak wordt gedacht. Dit kan soms best een uitdaging zijn. Het geeft je des te meer kansen op persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Ervaring van een student

Mijke aan het woord

Dit is wat oud-student Mijke toekomstige stagiaires zou willen meegeven: ‘Laat je niet afschrikken door de vrijheid die je in het begin krijgt. Stel je er vooral voor open. Laat je ontvangen door het team. Als je openstaat voor ontwikkeling en vanuit jezelf leergierig bent, dan komt het wel goed.” Lees het volledige verhaal van Mijke.

Kom erbij!

Sluit je aan bij het studententeam

Wil je aan de slag bij het studententeam van MEE West-Brabant? Gedurende het jaar zoeken we regelmatig nieuwe studenten. Bekijk de vacaturepagina of er momenteel studenten gezocht worden. Geen vacature, maar wil je toch stage lopen? Stuur jouw cv en motivatie naar vacature@meewestbrabant.nl!

Contact MEE West-Brabant

Het Regionaal Service Punt van MEE West-Brabant is elke werkdag bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Meldpunt Crisiszorg

Heb je te maken met een noodsituatie, bel naar Meldpunt Crisiszorg West-Brabant. Dit is dag en nacht bereikbaar.